18 de gener 2007

'Soy lo que como', la importància de menjar sa

El passat 12 de gener Cuatro va estrenar un nou programa, Soy lo que como, que pretén millorar l'alimentació dels espanyols i fer-los entendre la importància de la vida sana.

El programa presentat per Raquel Sánchez Silva va a les cases de diferents espectadors per ajudar-los en aquest tema. El programa no pretén que es faci dieta sinó que la gent millori una alimentació que cada vegada és pitjor a l'Estat. Després d'un mes que el programa hagi passat per casa, el programa hi tornarà per veure si la família o aquella persona estant menjant saludablement. El programa continuarà els dies 19 i 26 de gener i 2 de febrer, a les 23.00 h.

Parlo d'això després d'haver vist a classe un projecte de documental titular Salúdate, que anava en aquesta mateixa línia. Aquest documental i el programa són els dos pols oposats. Un parla de la vida sana (el programa) i l'altre sobre la bulimia i l'anorèxia.

Els mitjans de comunicació han de prendre un paper més important del que han pres en aquest tema. No val que de tant en tant surtin notícies sobre anorèxia i bulimia. Fa falta programes i reportatges que recordin la importància de ‘cuidar-te’, de no deixar de menjar i de menjar bé.